Over ons

We vertellen je graag meer over onze hondenschool en instructeurs. 
In maart 2016 is eigenaresse Chantal Mensink-Oudt begonnen met Dogs4Care. Haar zieke vriendin vroeg haar of ze het over wilde nemen. Daar hoefde Chantal niet lang over na te denken. Want wat is nu mooier dan van je hobby je werk maken! In 2020 is de naam gewijzigd in Hondenschool Albergen. Chantal is vanaf 2004 actief met les geven en vanaf 2014 geeft ze ook gedragstherapie.

“Welkom bij Hondenschool Albergen”

In ons introductiefilmpje geven onze gespecialiseerde instructeurs les in allerlei praktijksituaties. We onderscheiden ons omdat we niet alleen les geven op onze thuisbasis, maar ook in het bos, elders op ons erf of bijvoorbeeld in een winkelcentrum. Kortom, honden leren op deze manier op verschillende locaties gewenst gedrag aan.

Zelf heeft Chantal met haar gezin 3 Hollandse herders.

“Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel met karakter! Inmiddels hebben we er 3. Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten. En ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.” verteld eigenaresse Chantal Mensink-Oudt

Lees meer over de vrolijke hollander
Vragen of meer info over onze hondenschool en/of instructeurs?

Stuur een mail

Onze instructrices